Website voorlezen
png facebook png twitter Lees de nieuwsbrief
  • Welkom bij het Taal- Digipunt

    Het Taal- Digipunt is er voor iedereen die beter wil worden in de Nederlandse taal of meer handigheid wil krijgen op computer en internet. Samen met u wordt gekeken naar wat het beste bij u past. Een taalvrijwilliger bijvoorbeeld, of een cursus.

    U kunt een afspraak maken voor een gesprek met een medewerker van het Taal- & Digipunt door te mailen naar  of te bellen 0570-675700.

Taalcafé

Elke twee weken op vrijdag van 9.00 tot 11.00 uur bent u welkom in het Taalcafé. U kunt samen met anderen uw Nederlands oefenen. Elke keer staat er een ander onderwerp centraal. Een tafelvrijwilliger helpt als dat nodig is.

Het Taalcafé is er voor iedereen. We ontvangen u graag in Koek en Boek, het café van de Bibliotheek Centrum.

Vacatures Taal- en Digivrijwilligers

Banner

Bij het Taal- Digipunt werken veel vrijwilligers om mensen met een taalvraag te helpen met de Nederlandse taal. Of om ze te helpen met hun digitale vaardigheden. De begeleiding vindt vaak plaats in kleine groepjes of één-op-één waardoor er veel aandacht is voor specifieke vragen. 

Op dit moment zijn we op zoek naar Digivrijwilligers.  

Wilt u meer weten, neem dan contact op met Marc Gehrels, coördinator van het Taal- Digipunt. Mail naar  of laat uw gegevens achter op 0570-675700. U wordt teruggebeld.

Cursus Klik&Tik

In deze cursus leer je stap voor stap hoe een computer werkt en wat je op internet allemaal kunt doen. Van e-mailen tot downloaden en Skype.

Cursus Digisterker

Digisterker is een cursus die je op weg helpt om te werken met de elektronische overheid. Denk daarbij aan het aanvragen van een DigiD of het invullen van een belastingformulier.