Website voorlezen
png facebook png twitter Lees de nieuwsbrief
  • Welkom bij het Taal- Digipunt

    Het Taal- Digipunt is er voor iedereen die beter wil worden in de Nederlandse taal of meer handigheid wil krijgen op computer en internet. Samen kijken we naar wat het beste bij je past. Een taalvrijwilliger bijvoorbeeld, of een cursus.

    Je kunt een afspraak maken voor een gesprek met een medewerker van het Taal- & Digipunt door te mailen naar  of te bellen 0570-675700.

Cursus Klik&Tik

In deze cursus leer je stap voor stap hoe een computer werkt en wat je op internet allemaal kunt doen. Van e-mailen tot downloaden en Skype.

Spreekuur Digihulp

Heb je vragen over je computer, tablet of smartphone? Stel ze tijdens het inloopspreekuur Digihulp aan digitaal expert Erik Baaij.

Cursus Digisterker

Digisterker is een cursus die je op weg helpt om te werken met de elektronische overheid. Denk daarbij aan het aanvragen van een DigiD of het invullen van een belastingformulier.

> Lees meer over de inhoud

Vacatures Taal- en Digivrijwilligers

Bij het Taal- Digipunt werken veel vrijwilligers om mensen met een taalvraag te helpen met de Nederlandse taal. Of om ze te helpen met hun digitale vaardigheden. De begeleiding vindt vaak plaats in kleine groepjes of één-op-één waardoor er veel aandacht is voor specifieke vragen. 

Taalcafé

Elke twee weken op vrijdag van 9.00 tot 11.00 uur ben je welkom in het Taalcafé. Samen oefenen we de Nederlandse taal door met elkaar in gesprek te gaan. 

Taalsalon

De Taalsalon is speciaal voor vrouwen die samen met andere vrouwen de Nederlandse taal beter willen leren spreken en lezen.