Website voorlezen
png facebook png twitter Lees de nieuwsbrief
  • Lees zoveel als je kunt

    Go Ahead Eagles aanvoerder Sander Duits en de Bibliotheek Deventer dagen je de komende 10 weken uit zoveel mogelijk boeken te lezen. Plak een voetbalsticker op je poster om de score bij te houden. Als je klas meedoet kan dat op school en anders speel je de thuiseditie. De poster haal je bij de bibliotheek. Op 11 april klinkt het eindsignaal.

    Komoptan! Zet de aanval in en doe mee!

Scoor een Boek Thuiseditie

Banner

Win kaarten voor de voetbalwedstrijd Go Ahead Eagles tegen FC Groningen op 22 april!

Ook thuis kun je boeken scoren. Haal de speciale thuiseditieposter en de stickers van Scoor een Boek bij de Bibliotheek. Voor elk boek, tijdschrift en ook de krant die door jou en ook je broer, zus, vader of moeder wordt (voor)gelezen plak je een bal.

 

Meld je aan bij de Bibliotheek Deventer via  Vertel ons in een filmpje of verhaal wat jouw favoriete boek is en doe zo mee aan de wedstrijd. Misschien ga jij wel met je gezin naar de Adelaarshorst!

Scoor een Boek Schooleditie

Banner

Doet jouw klas mee aan Scoor een Boek? Dan ben je niet alleen. In heel Deventer doen 700 leerlingen uit groep 5 en 6 mee. We wensen jullie allemaal veel succes. Lees zoveel mogelijk boeken en plak je stickers op de poster. En niet vergeten... heb vooral veel plezier! Lezen moet leuk zijn.

 

Heb je even geen idee welk boek je moet lezen? Vraag het aan Dorinda, Nienke of Marike van de Bibliotheek. Een van hen loopt wel vaker bij jullie op school rond en ze weten precies welke boeken leuk zijn.

Het is rust!

Na vier weken boeken lezen maken we de tussenstand op in de “rust”. Wat denk je: zou Jesse de weddenschap om 400 boeken te lezen winnen van Sander Duits?

Go Ahead!

Peptalk nodig? Laat je inspireren door Sander Duits van Go Ahead Eagles en Jesse van de Windroos aan de Bierstraat.