Website voorlezen
 

de Bibliotheek Deventer

header_brink70

Brink 70 van 10 februari 2011 van 16.00 en 17.00 uur

Tweede donderdag van de maand: internetontwikkelingen en mediawijsheid

Senioren en computers/internet

Sinds jaar en dag help het Gilde senioren op weg bij het gebruik van computer en internet. Hoe staat het eigenlijk met die senior en het internet, wat is favoriet en wat niet?Hoe komt een cursus tot stand en waarom zou je als senior naar een speciale seniorencursus gaan? Het zijn slechts een paar vragen die voorgelegd zijn aan de gasten van Stichting Gilde Deventer. Riet Addink is daar coördinator computercursussen en Hanny Koopman is cursusleider van diverse cursussen en workshops.

De cursussen zijn een succes. Zo groot de het Gilde dringend op zoek is naar vrijwilligers. Wilt u meer weten over het computercursusaanbod van het Gilde of over het doen van vrijwilligerswerk dan kunt u bellen met de volgende nummers: 06-236735365 en 06-83600997. U kunt ook naar de website van het Gilde: www.gildedeventer.nl.

Tijdens de uitzending zijn er vragen gesteld door luisteraars en voorgelegd aan de gasten. U vindt ze verderop op deze pagina. 

Wilt de uitzending nog eens naluisteren, klik dan hier of op het plaatje 'Uitzending Gemist?'.

uitzendinggemistblauw

Mijn reactie:

Beveiligingscode
Vernieuwen

Reacties  

 
#2 Guest 10-02-2011 16:33
Ik hoor de laatste tijd veel mensen over twitter. wat is dat nu en kan ik er ook iets mee? Hoe werkt dat dan?
 
 
#1 Guest 10-02-2011 12:08
Ik ben actviteitenbege leider in een woonzorg centra en enkele bewoners hebben belangstelling voor een computer cursus beginners, geeft het Gilde op lokatie les ???